Новини

Члени Церкви в Полтаві 6-й рік поспіль допомагають дитячому медичному закладу

Піклуючись про дітей з порушенням опорно-рухового апарату, Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів надала профільному санаторію у місті Полтава системи безперервного пасивного руху суглобів.

Полтавський обласний санаторій для дітей з порушенням опорно-рухового апарату отримав системи безперервного пасивного руху гомілковостопного суглобу та суглобу ліктя. Ці системи призначені для реабілітації дітей після травм та різного роду захворювань суглобів. Кожна система буде обслуговувати близько 5 дітей в місяць, забезпечуючи повноцінний курс лікування.

Пан Віктор Бойко, завідувач санаторію, висловив щиру подяку членам Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів за підтримку дітей та медичного закладу.

Представник комітету з комунікацій Церкви у місті Полтава пані Галина Водзінська зазначила, що співпраця з санаторієм триває вже не перший рік: "Вже 6 років поспіль ми надаємо підтримку санаторію та його маленьким пацієнтам. Карантин дещо обмежив наші можливості, але зазвичай, окрім вже зазначеного проекту, Полтавська громада Церкви допомагає ремонтними роботами, устаткуванням, прибиранням, благоустроєм території тощо… Ми розуміємо труднощі з якими стикаються маленькі діти і робимо те, що можливо, щоб покращити їхнє життя вже зараз і в майбутньому" — підсумувала пані Галина.

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів веде активну гуманітарну діяльність по всьому світу, підтримуючі людей, які опинилися в скрутному становищі, незалежно від їхньої релігійної чи національної приналежності. 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.