Прес-релізи

Представники Церкви взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

На запрошення голови Київської ОДА пана Василя Володіна представники Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів разом з представниками інших церков та релігійних організацій взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України.

Після онлайн звернення президента України пана Володимира Зеленського, яке прозвучало наживо з міста Черкаси, було урочисто піднято державний прапор України в місті Бровари, де і проходили урочистості.    

Звертаючись до зібрання, пан Василь Володін зазначив: "Наш Прапор, який так гордо майорить зараз у небі, — це символ незалежності, єднання та слави нашої країни. Під ним талановитий та працелюбний український народ консолідував віковічну ідею про державність та самостійність, свободу та гідність. Тож на знак поваги до наших воїнів і захисників, на знак поваги до нашої історії і до кожного з нас, тут, у Броварах, майорітиме найбільший Прапор області. Вірю, що він стане точкою єдності всіх наших жителів і нагадуванням про те, якою дорогою ціною нам дістається наше мирне та вільне життя".

Вітаємо всіх українців з Днем Державного Прапора України!

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.