Тема

Інформація щодо прав та користування (оновлено 21.02.2012)

УМОВИ КОРИСТУВАННЯ

Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся на, вказані нижче умови. Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з цих умов, не користуйтеся цим сайтом. Ми залишаємо за собою право змінювати ці умови у будь-який час, тож, будь ласка, кожного разу відвідуючи цей сайт, слідкуйте за змінами умов. Подальше відвідування цього сайту після оприлюднення змін означає, що ви погоджуєтеся з цими змінами.

ЛІЦЕНЗІЇ ТА ОБМЕЖЕННЯ

Цей сайт є власністю Корпорації Президента Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів і управляється нею. Усі матеріали, що знаходяться на цьому сайті (включаючи будь-які зображення, тексти, піктограми, презентації, бази даних, медіа та загальну інформацію), є нашою власністю або ліцензовані нами. Ви можете переглядати, завантажувати і роздруковувати матеріали з цього сайту лише для вашого особистого, некомерційного використання, якщо не зазначено інше. Крім того, матеріали можна відтворювати співробітникам ЗМІ для використання в традиційних громадських форумах новин, якщо не зазначено інше. Крім того, матеріали можна відтворювати співробітникам ЗМІ для використання в традиційних громадських форумах новин, якщо не зазначено інше. Ви не можете розміщувати матеріали з цього сайту на іншому веб-сайті або в комп’ютерній мережі без нашого дозволу. Ви не можете передавати або розподіляти матеріали з цього сайту на інші сайти. Ви не можете використовувати цей сайт або інформацію з цього сайту (у тому числі імена та прізвища тих, хто подав інформацію, та їхні адреси) для продажу або реклами товарів або послуг, для нав’язування послуг клієнтам або з будь-якою іншою комерційною метою.

Незважаючи на вищезазначене, ми залишаємо за собою виключне повноваження і право заперечувати, скасовувати або обмежувати використання цього сайту і, зокрема, відтворювання матеріалів сайту. Однак це не наша відповідальність - визначати, що означає “Законне використання” для тих осіб, які бажають використовувати матеріали з цього сайту. Ця відповідальність повністю покладається на користувача. Крім того, ми не повинні надавати додаткові джерела цитат чи гарантувати, що матеріали дозволені для альтернативного користування. Така відповідальність також залишається цілком за користувачем. Однак Церква залишає за собою право перешкоджати зазіханням на свої матеріали і тлумачити “Законне використання” таким чином, як це відповідає законодавству з її точки зору.

КОДЕКС ПОВЕДІНКИ

Ви погоджуєтеся з тим, що не будете особисто, або як член колективу, подавати або розміщувати на цьому сайті інформацію, яка може вважатися шкідливою або образливою для інших користувачів, і не будете видавати себе за іншого користувача, щоб приховати свою особу, також не будете залучати інших осіб до таких дій. Ви погоджуєтеся не робити жодних дій, що можуть перешкоджати потоку даних на цей сайт і з цього сайту, не завдавати шкоди обслуговуванню чи функціонуванню цього сайту, не намагатися обманювати контрольні системи і не порушувати введені нами правила. Ви розумієте, що внаслідок шкідливих або образливих дій ми можемо скасувати ваше право користуватися цим сайтом і подати на вас судовий позов.

ПОСИЛАННЯ

Для вашої зручності цей сайт може містити посилання на веб-сайти, управління якими здійснюється іншими особами. Ми не підтримуємо роботу цих сайтів, не контролюємо їх і не несемо відповідальності за їхній зміст. Хоча ми намагалися розмістити посилання тільки на доречні, пристойні сайти, проте деякі з них можуть містити недоречні або неприйнятні матеріали. Якщо, відвідуючи цей сайт, ви знайдете такі матеріали, будь ласка, негайно повідомте нас про це

Ми впевнені, що ті, хто роблять інформацію доступною через Інтернет, сподіваються, що вона буде доступною для широкого загалу. Тому ми сподіваємося, що посилання на інші сайти дозволено законом і воно відповідає сподіванням тих, хто користується Інтернетом. Однак, якщо доступ до певного сайту має бути обмеженим, оператор сайту повинен негайно нас про це повідомити.

ЮРИСДИКЦІЯ І ЗАСТОСОВУВАНІ ПРАВОВІ НОРМИ

Ця угода знаходиться під юрисдикцією законів штату Юта, Сполучені Штати Америки, вона узгоджується з угодами, що діють і повністю виконуються в штаті, не викликаючи будь-яких конфліктів із законом. Будь-яка дія, яку ви здійснюєте стосовно виконання цієї угоди, або будь-які справи щодо цього сайту будуть передані в суди штату, або федеральні суди, розташовані в окрузі Солт-Лейк, штат Юта, і тому ви погоджуєтеся і підкоряєтеся особистій юрисдикції таких судів з метою оскарження будь-якої такої дії. Якщо будь-яке положення цієї угоди є незаконним, недійсним або таким, що не має позовної сили в цілому або частково, це не впливає на інші положення, якщо ми не визнаємо, що положення, яке не є дійсним або таким, що не має позивної сили, є важливою частиною цієї угоди. У цьому випадку ми можемо на свій розсуд внести поправки до цієї угоди.

ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

Ми не несемо відповідальність за будь-яку особливу або непряму шкоду внаслідок використання вами матеріалів цього сайту чи будь-яких пов'язаних з ним сайтів або нездатності ними користуватися, включаючи, але не обмежуючись втратами прибутків, проблемами у бізнесі, втратами програм або інших даних у вашій інформаційній системі. У жодному випадку наша повна відповідальність перед вами за всі руйнування, втрати і причини наслідків не перевищуватиме сплачену вами суму, якщо будь - яку суму було сплачено, за доступ до цього сайту або будь - якого пов'язаного з ним сайту.

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

МАТЕРІАЛИ НА ЦЬОМУ САЙТІ, ТА БУДЬ - ЯКИХ САЙТАХ, ПОСИЛАННЯ НА ЯКІ МІСТЯТЬСЯ НА ЦЬОМУ САЙТІ, НАДАЮТЬСЯ “ТАК, ЯК Є” І НЕ СУПРОВОДЖУЮТЬСЯ НІЯКИМИ ГАРАНТІЯМИ, ЧИ ТО ВИСЛОВЛЕНИМИ, ЧИ ТАКИМИ, ЩО МАЮТЬСЯ НА УВАЗІ. НАСКІЛЬКИ ЦЕ МОЖЛИВО, ВІДПОВІДНО ДО ЗАСТОСОВУВАНИХ ПРАВОВИХ НОРМ, МИ ЗАПЕРЕЧУЄМО БУДЬ-ЯКІ ГАРАНТІЇ, ВИСЛОВЛЕНІ ЧИ ТАКІ, ЩО МАЮТЬСЯ НА УВАЗІ, ВКЛЮЧАЮЧИ, АЛЕ НЕ ОБМЕЖУЮЧИСЬ ГАРАНТІЯМИ НА НАЗВУ ТА ГАРАНТІЯМИ, ЩО МАЮТЬСЯ НА УВАЗІ, НА ТОВАРНИЙ СТАН ТА ПРИДАТНІСТЬ ДЛЯ КОНКРЕТНОЇ ЦІЛІ. МИ НЕ ГАРАНТУЄМО, ЩО ФУНКЦІОНУВАННЯ ЦЬОГО САЙТУ БУДЕ БЕЗПЕРЕБІЙНИМ АБО БЕЗПОМИЛКОВИМ, ЩО НЕДОЛІКИ БУДЕ ВИПРАВЛЕНО, АБО ЩО ЦЕЙ САЙТ ЧИ СЕРВЕР, НА ЯКОМУ ВІН РОЗТАШОВАНИЙ, Є ВІЛЬНИМ ВІД ВІРУСІВ ЧИ ІНШИХ ШКІДЛИВИХ ЕЛЕМЕНТІВ КОМП'ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ.

ТОВАРНІ ЗНАКИ

“Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів”, “Ліягона”, “Книга Мормона” і “Мормон” є товарними знаками Intellectual Reserve, Inc.

ЗАПИТАННЯ І ЗАПИТИ ЩОДО АВТОРСЬКОГО ПРАВА

За подальшою допомогою чи докладнішою інформацією стосовно церковних матеріалів, захищених авторським правом, ви можете звертатися до Церковного офісу інтелектуальної власності:

Тел.: 801-240-3959 або 1-800-453-3860, додатковий 2-3959

Факс: 801-240-1187

Електронна адреса: cor-intellectualproperty@ldschurch.org

Щоб зробити запит на використання церковних матеріалів, захищених авторським правом, будь ласка, заповніть належну форму, яка відповідає вашому запиту:

Для загальних запитів:Форма запиту на використання матеріалів, захищених авторським правом

Для матеріалів, які використовуватимуться в рукописах:Форма запиту на використання матеріалів, захищених авторським правом, в рукописах

Для створення музичних аранжувань:Форма запиту на використання матеріалів, захищених авторським правом, в музичних аранжуваннях

Форма запиту та будь-які інші потрібні матеріали, як про це сказано у формі запиту, можуть надсилатися за адресою:

Attention: Licensing
Intellectual Property Office
50 East North Temple Street
Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта 84150-0018

Ви також можете відправити форму факсом або електронною поштою за номером факсу або адресою електронної пошти, вказаними вище.

Примітка: Приблизний період часу для отримання відповіді на запит некомерційного характеру - два - чотири тижні; для обробки запитів комерційного характеру потрібно приблизно чотири–шість тижнів.

Дата набрання чинності: 21 лютого 2012 р.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.