Тема

Інститути релігії

http://institute.lds.org

У Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів особливо велике значення надається освіті. Наряду із заняттями семінарії для учнів старших класів, Церква також спонсорує релігійні заняття, відомі як “інститут”, для дорослої неодруженої молоді віком від 18 до 30 років та одружених пар, що навчаються в коледжах.   

  • Штатні вчителі та волонтери навчають студентів в будівлях інституту релігії, що належать Церкві, у місцевих церковних будинках зборів або приватних домах. Щотижневі заняття проходять по буднях у денний час і ввечері.
  • Під час занять відбувається релігійне навчання на основі вивчення Старого і Нового Завіту, Книги Мормона, історії Церкви, а також вивчаються курси, що стосуються залицяння й шлюбу, а також того, як досліджувати сімейну історію. Ісус Христос є центральною фігурою для Церкви.
  • Інститут також дає студентам можливість зростати завдяки участі в гуманітарному служінні, соціальній взаємодії та навчанню провідництва. Він призначений для розвинення духовності, оскільки студенти відчувають на собі дедалі сильніший тиск, випробування і труднощі повсякденного життя.
  • Класи інститутів продовжують зростати як у самих Сполучених Штатах, так і поза їхніми межами. У 2005 р. більше 200000 студентів зареєструвалося в інститути релігії в інших країнах, для порівняння, у Сполучених Штатах зареєструвалося 167000 студентів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.