Тема

Імміграція

Як всесвітня церква, що має справу з багатьма складними питаннями по всьому світу, Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів сприяє поширенню загальних, фундаментальних принципів, які стосуються всього світу. Церква вважає, що декларація Utah Compact (Договірний акт штату Юта) відображає відповідальний підхід до нагальної потреби—здійснення імміграційної реформи. Це відповідає важливим принципам, які ми відстоюємо:

  • Люблячи своїх ближніх, ми наслідуємо Ісуса Христа. Спаситель навчав, що слово “ближній” означає “усі Божі діти, у всіх місцях, в усі часи”.
  • Ми визнаємо постійно існуючу потребу зміцнювати сім’ї. Бути сім’єю означає бути разом. Вимушене роз’єднання працюючих батьків з їхніми дітьми послаблює сім’ї і шкодить суспільству.
  • Ми визнаємо, що кожна країна має право посилювати свої закони й убезпечувати свої кордони. Усі люди, які підпадають під дію законів країни, є відповідальними за свої вчинки за цими законами.
 

Державні чиновники повинні створювати й запроваджувати закони, що мають якнайкраще відповідати нашим високим цілям, а також і піклуванню про суспільство. Такі закони будуть належним чином збалансовувати любов до ближніх, зміцнення сім’ї та дотримання справедливих і обов’язкових для виконання законів.**

 

*Найостанніше твердження Церкви стосовно імміграції було оприлюднено 10 червня 2011 р.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.