Тема

Історичні місця

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів приділяє велику увагу збереженню і поширенню своєї історії. Церква підтримує у належному порядку кілька десятків історичних місць, де люди всіх віросповідань можуть отримати важливі уроки, що стосуються історії, віри й відданості.

“Наші історичні місця допомагають нам розповідати унікальну історію святих останніх днів, сказав історик і літописець Церкви старійшина Мерлін К. Дженсен.  У кожному такому місці знаходиться безліч історично достовірних деталей і працюють виставки, що викликають інтерес і допомагають людям краще розуміти, хто ми є і що для нас є важливим”.

Усі історичні місця Церкви є відкритими для широкого загалу, вхід безкоштовно. Деякі з цих місць є великими і в них входить багато місць, наприклад  Наву, шт. Іллінойс, чи Пальміра, шт. Нью-Йорк. Інші місця є невеликими, і являють собою просто статую чи невеличку будівлю, наприклад, Каплиця Гедфілд Ельм в Англії чи Історичне місце “Мормонський батальйон” у Сан-Дієго, шт. Каліфорнія. У багатьох історичних місцях пропонуються сімейні розважальні заходи.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.