pershe-prezydentstvo-zaklykaye-nosyty-masky.jpeg
Новини

Перше Президентство закликає святих останніх днів носити маски, коли це потрібно, і зробити щеплення проти COVID-19

“Ми можемо перемогти у цій війні, якщо кожен буде дотримуватися мудрих і ретельно продуманих рекомендацій експертів у галузі медицини та керівників урядів”.

У четвер, 12 серпня 2021 р., Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів надіслало таке послання членам Церкви по всьому світу:

Дорогі брати і сестри!

Ми перебуваємо на війні з пандемією, яка не вщухає, — ми боремося проти COVID-19 і його різновидів. Ми прагнемо робити все, що в наших силах, аби обмежити поширення цих вірусів. І ми знаємо, що захисту від хвороб, які вони спричиняють, можна досягти лише в тому випадку, якщо буде імунізовано дуже великий відсоток населення. Щоб зменшити ризик зараження цими вірусами, ми закликаємо користуватися масками для обличчя на масових заходах щоразу, коли неможливо дотримуватися соціального дистанціювання. Для забезпечення особистого захисту від цих небезпечних інфекцій, ми закликаємо людей вакцинуватися. Доведено, що наявні вакцини є безпечними й ефективними.

Ми можемо перемогти у цій війні, якщо кожен буде дотримуватися мудрих і ретельно продуманих рекомендацій експертів у галузі медицини та керівників урядів. Будь ласка, знайте про нашу щиру любов до всіх Божих дітей і турботу про них.

Перше Президентство

Рассел М. Нельсон
Даллін Х. Оукс
Генрі Б. Айрінг

Від самого початку пандемії COVID-19 Церква та її члени були віддані своєму зобов’язанню “бути хорошими громадянами і хорошими сусідами”, зокрема, дотримуватися постанов, вимог та рекомендацій уряду щодо ношення масок і соціального дистанціювання на масових заходах, які є чинними у нашій країні.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.