Новини

Церква продовжує допомагати медикам України у боротьбі з COVID-19

Минулого місяця закінчився четвертий спільний проєкт з протидії поширенню COVID-19 в Україні, який став можливим завдяки співпраці Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів та Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA).

Мета всіх чотирьох проєктів — забезпечення медичних установ України засобами індивідуального захисту, кисневими масками та антисептичними засобами. Їх загальний бюджет сягнув 100 тисяч доларів США.

В рамках останнього проєкту допомогу отримали 27 закладів охорони здоров’я. Зусилля з розподілу засобів захисту координувалися з представництвом ООН в Україні задля рівномірного розповсюдження допомоги всією територією країни з урахуванням активності інших гуманітарних ініціатив.

Церва продовжує співпрацювати зі своїм надійним партнером ADRA і вже готує п’ятий проєкт з протидії поширенню COVID-19 в Україні.   

Серед ініціатив Церкви з допомоги у протидії поширенню та подоланню наслідків COVID-19 в Україні можна виділити фінансування ініціативи COVAX, допомога постраждалим від економічних негараздів, спричинених COVID-19, надання медичного обладнання тощо.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.