Новини

Церква надала кисневі концентратори для допомоги хворим на COVID-19

На початку третьої хвилі пандемії коронавірусу в Україні Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів придбала та передала благодійному фонду "СВОЇ" 25 кисневих концентраторів.

Під час пандемії  благодійний фонд "СВОЇ" за зверненням хворих або їх представників надає в безоплатне користування медичне устаткування для підтримки належного рівня кисню у хворих на COVID-19. Засновниця фонду та волонтерка Леся Литвинова розповідає, що фонд отримує безліч дзвінків протягом дня і навіть вночі люди продовжують дзвонити з проханням про допомогу. Отримати допомогу від фонду можуть всі бажаючі, надіславши запит та підтвердження медичної необхідності його використання кисневого концентратора.

"Кожен виїзд концентратора — це врятоване життя", — зазначила пані Леся. Всі 25 десятилітрових концентраторів, що були надані Церквою, розпочали свою роботу із рятування життів в перший день і вже до вечора всі були відправлені хворим.

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні активно долучається до боротьби з пандемією коронавірусу по всій території країни, допомагаючи медичним установам, безпосередньо хворим та тим малозабезпеченим верствам населення, які постраждали від економічних негараздів, пов’язаних з пандемією.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.