Новини генеральної конференції

Оголошено про покликання 77 нових територіальних сімдесятників

Під час сесії провідників на Квітневій генеральній конференції 2021 року було оголошено про покликання 77 нових територіальних сімдесятників. Їх підтримку проведе президент Далін Х. Оукс з Першого Президентства Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів під час Суботньої післяобідньої сесії конференції.

Серед нових покликаних територіальних сімдесятників Олексій Гакаленко з Києва, Україна.

© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

Олексій Гакаленко народився 8 лютого 1985 року в Чернігові, Україна. Очолює відділ гуманітарних та соціальних проектів Східноєвропейської території. Наразі служить в покликанні єпископа Борщагівського приходу, у минулому служив у покликаннях президента кворуму старійшин, члена вищої ради колу, виконавчого секретаря в президентстві місії.

Одружений. Разом з дружиною Ольгою Шидловською мають двох дітей.

Територіальних сімдесятників покликано проголошувати Євангелію. Вони служать під провідництвом Кворуму дванадцятьох і президентства сімдесятників. Вони часто подорожують, зустрічаються з провідниками та іншими членами Церкви в місцевих громадах, навчають і підтримують їх.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.