Новини

Дитяча добірка Євангельської бібліотеки дозволяє дітям отримати доступ до вмісту, створеного саме для них

Вперше Євангельська бібліотека має розділ, спеціально призначений для дітей.

Цей новий розділ, що називається Діти, можна знайти під рубрикою Аудиторії в Євангельській бібліотеці, заходячи туди або онлайн, або за допомогою мобільного додатку. Завдяки йому діти мають доступ до історій, відео та інтерактивних заходів. У цьому розділі також надаються матеріали, потрібні батькам та вчителям Початкового товариства для проведення щотижневих уроків у Початковому товаристві та на домашніх вечорах.

До цього часу вміст Євангельської бібліотеки був орієнтований на дорослих і там не було жодного місця, орієнтованого на дітей, де б вони могли знайти матеріали, призначені лише для них. Цей новий цифровий ресурс було створено для того, щоб діти могли самостійно орієнтуватися в ньому, і призначений, щоб діти користувалися ним за допомогою ілюстрацій та командних кнопок, призначених для них.

Генеральний президент Початкового товариства сестра Кемілл Н. Джонсон сказала: “Ми впевнені, що вміст для дітей в Євангельській бібліотеці буде зміцнювати віру вашої сім’ї в Спасителя, Ісуса Христа. Він буде підтверджувати, що ми є дітьми небесних батьків, і стане джерелом матеріалів, завдяки яким Дух буде запрошуватися у вашу домівку”.

Підтримка дітей під час COVID-19

Під час пандемії COVID-19 у дітей не було можливості відвідувати збори Початкового товариства. Без того навчального досвіду, який забезпечує Початкове товариство, у дітей виникла потреба у додатковій євангельській підтримці.

Кевін і Лінда Баллард, які  є членами Церкви зі шт. Джорджія, США, розповіли, що натхненна програма За Мною йдіть та підтримка з боку їхнього приходу допомогли чотирьом їхнім дітям, які за віком належать до Початкового товариства, перейти на проведення церковних зборів вдома. “Кожної неділі ми проводили причастя, хтось один з наших дітей готував урок, виступ або свідчив на тему тижня”, пояснила Лінда.

За словами Кевіна, такий спосіб недільного поклоніння Богові сприяв тому, що їхні діти стали більш відповідально ставитися до свого вивчення євангелії. “Завдяки йому вони набули великої впевненості, розповідаючи про євангелію. І наприкінці нашого домашнього проведення церковних зборів їхні виступи стали дуже хорошими”.

Дитяча добірка допомагає дітям брати на себе відповідальність за особисте вивчення євангелії, надаючи доступ до сотень високоякісних відео на сюжети історій з Писань, історій, розказаних дітьми, послань від провідників та відеозаписів.

Як знайти розділ для дітей?

Щоб знайти розділ для дітей в Євангельській бібліотеці, зайдіть на домашню сторінку Євангельської бібліотеки на вашому комп’ютері чи смартфоні. Клацніть на Аудиторії. Потім клацніть на Діти. Відкриється вміст, який розділений на категорії. Більшість категорій доступні українською мовою.

Children_UKR.png

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.