Bell_DJI_0187_ukr.jpeg
Лист Першого Президентства

Перше Президентство й надалі проводитиме суботню вечірню сесію генеральної конференції

Більше генеральних провідників зможуть звернутися до людей висвітлюючи різні євангельські теми

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів надіслало сьогодні, 27 липня 2021 р., такого листа церковним провідникам по всьому світу.

Дорогі брати і сестри!

Основним принципом євангелії є благословення безперервним одкровенням, коли Господь відкриває Свою волю, “даючи рядок за рядком, приписання за приписанням; тут трохи і там трохи” (Учення і Завіти 128:21). Господь керує Своєю роботою відповідно до умов та потреб, які постійно змінюються. Наприклад, формат і розклад генеральної конференції неодноразово змінювалися протягом багатьох років. Деякі сесії генеральної конференції були призначені для конкретних груп членів Церкви або провідників, наприклад, сесія, присвячена програмі благополуччя, сесія для жінок, сесія священства та інші сесії, метою яких був розгляд тем, що стосувалися конкретних організацій Церкви.

У червні 2021 р. ми оголосили про зміни, які стосуватимуться наступної генеральної конференції, а саме, що більше не буде проводитися суботня вечірня сесія. Основою для цього рішення були зміни у технологіях, завдяки яким усі члени і друзі Церкви могли переглядати кожну з сесій генеральної конференції, включно з сесією для жінок та сесією священства.

Ми усвідомлюємо все більші виклики, з якими стикаються члени Церкви в наш час. Важливий спосіб захисту від цих викликів полягає у можливості чути Боже слово (див. Алма 31:5). Тому, після подальшого обмірковування і молитви, ми відчули спонукання й надалі проводити суботню вечірню сесію генеральної конференції, проте в іншому форматі.

Починаючи з жовтневої піврічної генеральної конференції, суботня вечірня сесія проводитиметься й надалі. Усі члени і  друзі Церкви запрошуються переглянути цю сесію. Вона не буде присвячена конкретній темі або призначена для будь-якої окремої групи людей. В результаті більше генеральних провідників зможуть звернутися до людей висвітлюючи різні євангельські теми.

Ми вдячні Господу за Його скерування в цьому питанні. Ми виражаємо нашу глибоку любов і вдячність за відданих членів Церкви по всьому світу і з радістю чекаємо на генеральну конференцію, де слово Господа проголошуватиметься Його слугами.

Щиро ваші,

Перше Президентство

Рассел М. Нельсон

Даллін Х. Оукс

Генрі Б. Айрінг

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.