RT_2022_Date_Announcement_UKR.jpeg
Новини

Призначено дати проведення конференції RootsTech Connect 2022

Конференція проводитиметься тільки у віртуальному форматі вже другий рік поспіль

Компанія FamilySearch оголосила, що конференція з сімейної історії RootsTech Connect 2022 відбудеться 3–5 березня 2022 року тільки у віртуальному форматі. Участь у конференції RootsTech Connect 2021 взяли більше мільйона осіб з понад 240 країн, тому ці збори стали наймасштабнішими за всю історію RootsTech.

“По завершенні конференції RootsTech Connect 2021 ми зрозуміли, що завдяки віртуальному онлайн-формату ми можемо ділитися радістю, яку приносить участь у сімейно-історичній роботі, з мільйонами людей, де б вони не були”, — сказав Стів Роквуд, виконавчий директор FamilySearch International.

Спираючись на успішний досвід проведення такого заходу цього року, було вирішено, що конференція RootsTech Connect 2022 також буде повністю віртуальною і безкоштовною.

“Дивлячись на те, як була сприйнята конференція RootsTech у повністю віртуальному форматі, ми відчуваємо смирення, і ми дуже вдячні всім нашим спонсорам, всім, хто представляв свої товари та послуги, всім промовцям та учасникам, — сказав Стів Роквуд.

Тисячі людей з усього світу розповіли нам, що, оскільки в 2021 році конференція проводилася у віртуальному форматі, вони вперше змогли взяти в ній участь і відчути всю силу віртуального навчання та спілкування. Крім того, за час її проведення було створено величезний онлайн-архів матеріалів для вивчення, який тепер безкоштовно доступний протягом усього року”, — додав він.

Ентузіасти з сімейної історії можуть у зручний для себе час безкоштовно переглядати понад 1500 сесій з конференції RootsTech 2021.

У майбутньому RootsTech планує поводити заходи в комбінованому форматі—онлайн та очно, а кількість матеріалів буде збільшено і доступ до них надаватиметься впродовж усього року.

“Продовжуючи опановувати з RootsTech нові підходи, ми плануємо зробити такий віртуальний захід регулярною частиною конференції і з нетерпінням чекаємо на всі ті нові можливості, які відкриються людям по всьому світу”, — сказав Роквуд.

Захід з очним відвідуванням, який мав бути проведений в Лондоні цієї осені, не відбудеться.

У 2022 році на конференції пропонуватимуться уроки в записі, прямі ефіри та інтерактивні сесії, на яких люди зможуть спілкуватися, ставити запитання та вчитися від експертів та ентузіастів. Крім того, для кожного віку будуть підготовлені цікаві презентації та завдання, а також святкові заходи, на яких можна буде ознайомитися з розмаїттям різних культур.

Реєстрація на RootsTech 2022 розпочнеться у вересні 2021 року. Щоб дізнатися більше, відвідайте сайт RootsTech.org.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.