LES_0840.jpg
Новини

Перше Президентство зустрілося з Архієпископом Грецької Православної Архиєпархії Америки

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у четвер, 22 липня 2021 р., привітало Його Високопреосвященство Архієпископа Грецької Православної Архиєпархії Елпідофора.

Вранці архієпископ Елпідофор (Ламбрініадіс) зустрівся з Першим Президентством у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, США. Цей візит став нагодою для представників обох конфесій краще познайомитися один з одним. Потім архієпископ Елпідофор відвідав Храмову площу у центрі міста та органний концерт у Скинії.

Архієпископ Елпідофор народився в Стамбулі та був обраний Архієпископом Америки Святим і Священним Синодом Вселенського Патріархату в травні 2019 року. Він розпочав свою службу в Архієпархіальному соборі Пресвятої Трійці в Нью-Йорку в червні того ж року.

Згідно з інформацією з веб-сайту, Грецька Православна Архієпархія Америки налічує 540 парафій, 800 священиків та приблизно 1,5 мільйона членів. 

Як і його попередники Президент Рассел М. Нельсон та генеральні авторитети Церкви постійно зустрічаються з багатьма релігійними та урядовими лідерами. 
 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.