20210402_235308_Bell_DJI_0272-UKR.jpg
Новини

Перше Президентство оголосило про зміни, що стосуються Генеральної конференції

Суботня вечірня сесія скасовується; очного відвідування жовтневої конференції 2021 року не буде

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів оголосило про зміни щодо майбутніх генеральних конференцій Церкви, які щорічно проводяться в квітні і жовтні.

Починаючи з найближчої Жовтневої генеральної конференції, суботні вечірні сесії проводитись не будуть. Раніше суботня вечірня сесія проводилася для жінок (в жовтні) і для носіїв священства (в квітні). Ця зміна вноситься, тому що тепер всі сесії Генеральної конференції доступні будь-кому, хто бажає їх дивитися чи слухати.

Сесії Жовтневої генеральної конференції 2021 року (запланованої на 2-3 жовтня) будуть проводитися в залі Конференц-центру в Солт-Лейк-Сіті. Ще раз нагадуємо, що Конференц-центр буде закритим для публіки.

Генеральна конференція - це можливість для членів і друзів Церкви у всьому світі отримувати послання про Спасителя Ісуса Христа від сучасних пророків і апостолів через розмаїття технічних засобів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.