Тема

Гуманітарне служіння

  • Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів надає допомогу і запроваджує проекти для надання гуманітарної допомоги в різних країнах по всьому світу. Проекти здійснюються незалежно від національності чи релігійних переконань людей, які отримують допомогу.
  • Гуманітарне служіння може надаватися в разі якогось стихійного лиха, наприклад, землетрусу чи цунамі, або в разі лиха, що завдається людьми, наприклад, для подолання наслідків війни чи голоду. Гуманітарне служіння також може бути частиною довгострокових зусиль, направлених на задоволення важливих і більш поширених людських потреб, наприклад, полегшення страждань, що викликаються хворобами.
  • У лічені години після виникнення лиха Церква вже співпрацює з місцевими посадовцями, щоб визначити, що з речей та харчів потрібно. Після цього все необхідне негайно присилається в цю місцевість.
  • Після того, як нагальні потреби задоволено, Церква шукає додаткових шляхів, щоб допомогти задовольнити довготривалі потреби тієї громади. Церковний підхід в цьому—допомогти людям самим забезпечувати себе, для цього вона навчає, як жити за принципами самозабезпечення і надає для цього ресурси.
  • Внески, що надаються в основному членами Церкви, але також і людьми з усього світу, використовуються, щоб здійснювати проекти надання допомоги. Сто процентів внесків, які надаються службі гуманітарного служіння Церкви, використовуються для надання допомоги. Власні накладні витрати Церква бере на себе.
  • Адміністративний відділ гуманітарного служіння Церкви спонсорує п’ять розгорнутих по всьому світу проектів, призначених допомогти людям ставати більш самозабезпеченими. Серед цих ініціатив: проекти навчання з реанімації новонароджених, проекти, що спрямовані на забезпечення людей чистою водою, надання інвалідних візків, поліпшення зору та щеплення проти кору.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.