Прес-релізи

Свято сімейної історії в Полтаві

15 листопада 2014 року Центр Сімейної Історії Полтавського приходу Дніпропетровської місії разом з FamilySearch провели День відкритих Дверей. Директор Центру сімейної історії у Полтаві, сестра Оксана Горєва, та територіальний радник з сімейної історії Вячеслав Воробйов були організаторами свята.

Консультанти з сімейної історії за допомогою чотирьох ноутбукаів, сканерів та двох моноблоків допомагали відвідувачам зареєструватись на сайті FamilySearch, почати своє родинне дерево, сканувати фотографії та документи. Також була обладнана імпровізована фотостудія, і гості свята мали можливість зробити свій портрет або родинну фотографію.

Свято тривало весь день і складалось з наступних презентацій:

  1. Для чого ми вивчаємо сімейну історію (Вячеслав Воробйов)
  2. Джерела інформації стосовно історії вашої сім’ї (головний спеціаліст Полтавського обласного архіву Володимир Коротенко)
  3. Збереження фотографій, документів та сімейних історій завдяки розділу Спогади на сайті FamilySearch (Олександр Січкаренко)
  4. Сімейне фото з професійним фотографом (Ігор Романов)
  5. Історія Полтавщини (Вячеслав Воробйов)
  6. Індексування FamilySearch (Олександр Січкаренко)

Гості свята багато дізналися про сімейно-історичну роботу й технології, які допомагають нам шукати родичів, та виказали велику зацікавленість цією роботою. Один з відвідувачів сказав: " Це грандіозна подія в житті Полтави, її не можна було пропустити!" 

Дніпропетровська місія планує зробити такі заходи регулярними.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.