Newsroom
Прес-релізи

183-я піврічна Генеральна конференція Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів

Більше 100 000 членів Церкви, друзів і гостей планують відвідати сто вісімдесят третю піврічну Генеральну конференцію Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів, яка пройде в Конференц- центрі в місті Солт-Лейк-Сіті, США. Мільйони людей зможуть спостерігати за трансляцією конференції завдяки телевізійним, супутниковим каналам та через Інтернет, а також слухати трансляції по радіо. П'ять сесій Генеральної конференції пройдуть 5 і 6 жовтня 2013 року.

Відмінною особливістю трансляції в цьому році є те, що в неї вперше включена сесія для носіїв священства, яка раніше не була доступною для прямої трансляції.

Час трансляцій сесій Генеральної конференції в будинках зборів для членів Церкви у Вірменії, Білорусі, Болгарії, Казахстані, Латвії, Литві, Росії, Україні та Естонії визначається за рішенням місцевих керівників священства.

Фото, відео та текстові матеріали конференції будуть доступні на сайтах lds.org і
mormonnews.org.ua протягом тижня після трансляції.

Інформацію про інтернет-трансляції можна знайти на сайті lds.org.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.