Прес-релізи

Служіння дітям-інвалідам

 

Чертвертий рік поспіль члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в рамках проекту «Руки допомоги мормонів» двічі на рік служать дітям-інвалідам – на День Чорнобиля і у грудні на День інваліда.

2 грудня 2012 року 27 мормонів з трьох приходів – Печерського, Шевченківського та Борщагівського - послужили дітям Республіканського центру профорієнтації дітей-інвалідів. Ті, хто служили, проводили ігри та конкурси для 420 дітей, які приїхали з різних міст України: Львова, Івано-Франківська, Житомира Рівного та Києва. Свято відбувалося в Дитячому музичному театрі. Усі діти отримали подарунки, закуплені гуманітарною службою Церкви. Було багато радості й посмішок на обличчях дітей і батьків, які мають особливі випробування. Члени Церкви також мали особливі почуття, служачи цим дітям

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.