Прес-релізи

Мормонський храм викликає зацікавленість

Храм Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів продовжує викликати зацікавленість у киян та гостей Києва. У цьому році на прохання однієї з екскурсійних агенцій вже було проведено кілька екскурсій для бажаючих дізнатися більше про мормонський храм на Кільцевій дорозі.

Храм також викликає зацікавленійсть у студентів. Раніше в цьому  році екскурсії були організовані для студентів Києво-Могилянської академії та Національного педагогічного університету ім. Драгоманова.

14 грудня було проведено екскурсію для студентів Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Студенти цікавилися віровченням Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, життям українських мормонів, різницею між храмами та будинками зборів, служінням місіонерів. Зустріч проходила в теплій невимушеній атмосфері. Студенти виявили бажання продовжувати спілкування у майбутньому.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.