Тема

Руки допомоги

Програма “Руки допомоги” збирає разом членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів та їхніх сусідів для проведення служіння, корисного громадськості. Ці волонтери у своїх характерних жилетах, допомагають людям, які зазнали наслідків природного лиха та інших непередбачених випадків. Волонтери програми “Руки допомоги” також співпрацюють з урядовими та неприбутковими організаціями, щоб надавати допомогу населенню місцевостям, в яких вони живуть, і зробити життя цих громад кращим.

Програма “Руки допомоги” виявляє бажання святих останніх днів наслідувати приклад Ісуса Христа у служінні іншим людям. Заходи за цією програмою отримують ресурси від гуманітарних служб, Церкви, а проекти координуються місцевими церковними провідниками.

Програма “Руки допомоги” була запроваджена в 1998 р., і відтоді сотні тисяч волонтерів віддали мільйони годин служіння у своїх громадах. Розпочавшись у Південній Америці, з часом програма поширилася майже на кожен куточок світу.

Волонтер Чарльз Адебайо з Нігерії так висловив почуття багатьох учасників програми “Руки допомоги”: — “Ми дійсно відчуваємо щастя, коли більше думаємо про інших, ніж про себе. Це справжня радість”.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.