Новини

Жовтнева генеральна конференція 2021 р.

Зарошуємо вас узяти участь в генеральній конференції Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, яка відбудеться 2–3 жовтня 2021 р. Приєднуйтеся до мільйонів людей по всьому світу, щоб почути послання про Спасителя Ісуса Христа від живих пророків і апостолів.  

Всесвітня трансляція генеральної конференції буде вестися з Конференц-центру в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, США. Конференція складатиметься з наступних п’яти сесій. Сесії у Конференц-центрі не будуть відкриті для відвідувачів.

  • Субота, 2 жовтня, 19:00
  • Субота, 2 жовтня, 23:00
  • Неділя, 3 жовтня, 03:00
  • Неділя, 3 жовтня, 19:00
  • Неділя, 3 жовтня, 23:00


Дивіться у прямому ефірі:


Дивіться і читайте пізніше:

Відео будуть доступні впродовж 3 днів після трансляції; текстові файли стануть доступні впродовж 2 тижнів після трансляції:


Причасні збори та генеральна конференція

8 вересня 2021 року Президентство Східноєвропейської території оприлюднило листа, в якому сказано:

“Із наближенням жовтневої генеральної конференції ми хотіли б започаткувати нову традицію в території. Як президентство вашої території, ми знаємо, наскільки важливо своєчасно почути слово Бога через Його слуг. Відповідно, починаючи з цієї генеральної конференції, ми просимо, щоб у вихідні, коли вона відбувається, не проводилися причасні або інші регулярні недільні збори. Натомість, ми просимо, щоб у ці два вихідних кожного року ви зосереджували увагу на перегляді і прослуховуванні генеральної конференції. Ми знаємо, що для декого це означає перегляд конференції пізно ввечері або навіть рано вранці. Ми також знаємо, що суботні сесії переважно доступні в нашій території в неділю зранку, так що ваш Суботній день може бути сповнений Духа та вчень наших провідників.

Дехто може відчувати занепокоєння, що їм не вдасться прийняти причастя, якщо не буде регулярних церковних зборів у ці дві неділі. Будь ласка, пам’ятайте, що у ці два вихідних, так само як і у вихідні, коли відбувається конференція колу, ми дотримуємося наших завітів, слухаючи наших провідників і виконуючи їхні поради та настанови”.


Що таке генеральна конференція?

Генеральна конференція — це всесвітні збори Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Двічі на рік упродовж перших вихідних квітня та перших вихідних жовтня провідники Церкви по всьому світу діляться посланнями або проповідями, зосередженими на живому Христі та Його євангелії. Глядачі дізнаються, як знайти мир, надію та радість в Ісусі Христі; як зміцнити сім’ї, дотримуючись учень Ісуса; як отримати особистий провід та натхнення від Бога. Генеральна конференція транслюється в прямому ефірі приблизно 70 мовами, а пізніше перекладається ще понад 100 мовами. Ми запрошуємо кожну людину з усіх куточків світу — незалежно від віри, переконань і походження — подивитися, послухати та взяти в ній участь.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.