Прес-релізи

Семінар з сімейної історії у Львові

26 квітня 2014 року Львівська місія провела щорічний семінар з сімейної історії у церковному домі зборів. Сестра Світлана Малонос з Львівської філії, та В’ячеслав Воробйов, Менеджер відділу сімейної історії у Східноєвропейській території, були організаторами і ведучими семінару.

Юнаки і дівчата, які служать консультантами з сімейної історії в різних містах Західної України, допомагали тим, хто відав семінар. Вісім комп’ютерів, підключених до Інтернету, були доступні для бажаючих навчатися і проводити пошуки родичів.

Семінар тривав увесь день. Було проведено 5 презентацій: програма Family Search (В’ячеслав Воробйов); лекція, присвячена сімейній історії та фотографіям (Олександр Січкаренко); робота в архівах (Олександр Денисенко); сімейна історія для початківців (Світлана Млонос) та індексування (Олександр Січкаренко). Також були проведені заходи для дітей.

Члени Церкви і гості, які брали участь у семінарі, багато дізналися про сімейно-історичну роботу й технології, які допомагають нам шукати родичів. То був чудовий день для всіх учасників семінару. Одна гостя сказала: “Це буде мати величезне значення для всієї моєї сім’ї!”

Мета семінару - допомогти кожному зрозуміти, що сім’ї можуть бути вічними. Члени Церкви з радістю дарували Книгу Мормона та журнал Ліягона, а також ділилися духом євангелії.

Львівська місія планує проводити такий семінар кожного року.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.