Прес-релізи

“Руки допомоги” в санаторії для дітей з порушенням опорно-рухового апарату

“Якщо ми налаштовані на людей навколо нас, допомагаємо іншим та служимо, ми зміцнюємо нашу духовну стабільність... Ми можемо думати, що колись у майбутньому нам буде легше надавати допомогу... Незалежно від наших обставин, у нас є вибір — допомагати іншим, чи ні”. Ці слова старійшини Дейла Г. Ренлунда з Кворуму Дванадцятьох Апостолів (Ліягона, квітень, 2016, “Духовна стабільність: як збудувати корабель, що не тоне”) звернені до всіх, хто хоче змінити своє життя на краще. Для чоловіків і жінок Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) відповідь на його запитання однозначна — так, звичайно, допомога іншим — одна з найважливіших складових життя.

Руки допомоги мормонів” — це всесвітня програма служіння,  в якій беруть участь члени Церкви з усіх куточків землі. В Україні вона діє не так давно, але мормони вже довели, що їхня безкорислива допомога в найрізноманітніших сферах життя завжди залишає добрий слід в серцях тих, хто її отримує. Цього разу це були діти з порушенням опорно-рухового апарату міста Полтави. Саме тут, в дитячому санаторії, пройшла акція служіння братів і сестер Полтавського приходу. Вона проходить вже третій рік поспіль. Члени Церкви допомагають прибирати територію цього лікувального закладу: обрізають сухі гілки, займаються прополкою клумб, саджають нові квіти, вивозять сміття.

Адміністрація санаторію і, зокрема, головний лікар Віктор Володимирович Бойко завжди радо вітають членів Церкви і висловлюють велику подяку за віддане служіння і ту старанність, з якою працюють брати та сестри. 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.