Тема

Президент М. Рассел Баллард

Президент М. Рассел Баллард служив членом Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів з 6 жовтня 1985 року. Він подорожував усім світом, щоб навчати членів Церкви і скеровувати щоденні справи всесвітньої Церкви. 14 січня 2018 року його було підтримано і висвячено в якості діючого президента Кворуму Дванадцятьох Апостолів.

М. Рассел Баллард народився у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта, 8 жовтня 1928 року в сім’ї Мелвіна Р. Балларда та Джеральдіни Сміт Баллард. Навчався в Університеті Юти.

У молодості він служив місіонером Церкви в Англії, де був радником у президентстві місії. Двічі служив єпископом.

У 1974 році його було покликано президентом Канадської Торонтської місії. Де він служив у цьому покликанні до квітня 1976 року, коли його покликали до Першого кворуму сімдесятників. Як сімдесятник М. Рассел Баллард наглядав за провідниками у призначених йому географічних територіях та навчав їх. Потім він служив членом президентства сімдесятників з лютого 1980 року до жовтня 1985 року, наглядаючи за роботою кворумів сімдесятників Церкви. Значна частина його служіння була присвячена місіонерській роботі.

Перед тим, як бути покликаним присвятити весь свій час служінню провідником Церкви, президент Баллард займався автомобільним бізнесом, нерухомістю та інвестиціями. Він служив у багатьох церковних та цивільних комітетах і правліннях.

Він одружився з Барбарою Боуен у Солт-Лейкському храмі 28 серпня 1951 року. Вони є батьками двох синів та п’яти дочок.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.