Тема

Президент колу

Президент колу є безоплатним провідником колу, що є географічно визначеним підрозділом, схожим на єпархію. Президент колу - це чоловік, якому запропонували служити волонтером у цьому покликанні. Він спостерігає за виконанням церковних програм у певній географічній території, що складається з окремих громад, які називаються приходами, і має обов’язок допомагати членам свого колу в їхніх стараннях наслідувати Ісуса Христа. Він також наглядає за діяльністю єпископів, або провідників приходів, надаючи їм поради, якщо це потрібно.

Президенту колу допомагають два радники і група з 12 чоловіків, яка називається вищою радою. Ці провідники мають значну місцеву автономію, щоб приймати рішення стосовно членів їхнього колу. Президент колу зазвичай служить приблизно дев’ять років.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.