Тема

Президент Даллін Х. Оукс

Президент Даллін Х. Оукс було підтримано і висвячено в якості першого радника в Першому Президентстві і президента Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у неділю, 14 січня 2018 року. Його було підтримано як члена Кворуму Дванадцятьох Апостолів 3 травня 1984 року. 

Він народився в Прово, шт. Юта у 1932 році. Вони з покійною дружиною Джун Діксон Оукс є батьками шести дітей. Вона померла 21 липня 1998 року. 25 серпня 2000 року він одружився з Крістен М. Мак-Мейн у Солт-Лейкському храмі.

Старійшина Оукс закінчив Університет Бригама Янга (1954 р.) та юридичний факультет Чикагського університету (1957 р.). Він займався юридичною практикою і викладав юриспруденцію в Чикаго. Він був президентом Університету Бригама Янга з 1971 по 1980 роки та суддею Верховного суду шт. Юта з 1980 року по 1984 рік, коли він подав у відставку, щоб прийняти покликання служити апостолом.

Він служив у багатьох бізнесових, освітніх та благодійних організаціях або входив до складу правління цих організацій. Він є автором або співавтором багатьох книг та статей на теми релігії та юриспруденції.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.