Тема

Старійшина Л. Том Перрі

Старійшина Л. Том Перрі, член Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, був покликаний на теперішню церковну посаду 6 квітня 1974 року, після служіння помічником Дванадцятьох з 1972 року.

Церковне служіння старійшини Перрі почалося з місії у Північних штатах у 1942 році, по завершенні якої він два роки служив у морській піхоті в Тихоокеанському регіоні. Наступними церковними посадами були: радник у єпископаті в Люістоні, шт. Айдахо; радник у президентстві колу в Сакраменто, шт. Каліфорнія; член вищої ради Нью-Йоркського колу; та президент Бостонського колу.
 

Він народився 5 серпня 1922 року в Логані, шт. Юта, в сім’ї Леслі Томаса Перрі та Нори Сонні Перрі. Він отримав ступінь бакалавра з фінансового обліку в Державному університеті Юти в 1949 році і захистив там дипломну роботу. Його професійна кар’єра відбувалася в сфері бізнесу. Він працював віце-президентом і скарбником компаній, розташованих в Айдахо, Каліфорнії, Нью-Йорку та Массачусетсі, що займалися роздрібною торгівлею.

18 липня 1947 року він одружився у Логанському храмі з Вірджинією Лі з Гайд-парку, шт. Юта. Вона померла 14 грудня 1974 року. Вони є батьками двох дочок і сина.

Він одружився з Барбарою Тейлор Дейтон 28 квітня 1976 року в Солт-Лейкському храмі.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.