Тема

Старійшина Ніл Л. Андерсен


Старійшину Ніла Ліндена Андерсена було покликано апостолом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 4 квітня 2009 року.


До покликання у Кворум дванадцятьох старійшина Андерсен служив старшим членом президентства сімдесятників. Його було покликано членом Першого кворуму сімдесятників у квітні 1993 року, у віці 41 року. До цього він скеровував роботу Церкви в південній частині Бразилії і знову в якості члена президентства території наглядав за Церквою у Західній Європі. Він також допомагав наглядати за роботою Церкви в Мексиці та Центральній Америці. Крім цього, він наглядав за створенням аудіовізуальних матеріалів Церкви, зокрема за зйомкою фільму “Свідчення однієї отари і одного пастиря” та, як виконавчий директор аудіовізуального відділу Церкви, відповідав за облаштування обладнання для трансляцій у Конференц-центрі. Крім рідної англійської, він розмовляє французькою, португальською та іспанською мовами.

До свого покликання генеральним авторитетом старійшина Андерсен служив президентом Французької Бордоської місії і президентом Тампійського Флоридського колу.

Старійшина Андерсен народився в Логані, шт. Юта, і виріс у Покателло, шт. Айдахо.

Він закінчив Університет Бригама Янга, де був нагороджений іменною стипендією Hinckley Scholarship, та отримав ступінь магістра ділового адміністрування у Гарвардському університеті. По завершенні навчання, він оселився у Тампі, шт. Флорида, де займався бізнесом у сфері реклами, будівництва та охорони здоров’я.

Старійшина Андерсен та його дружина Кеті Уільямс Андерсен є батьками чотирьох дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.