Тема

Старійшина Квентін Л. Кук

Старійшина Квентін Л. Кук був підтриманий членом Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів 6 жовтня 2007 року. У квітні 1996 року він був покликаний генеральним авторитетом і служив у Другому кворумі, Першому кворумі і в президентстві сімдесятників.

Як сімдесятник він служив у президентстві території на Філіппінах, президентом території Тихоокеанських островів і Північноамериканської північно-західної території та виконавчим директором місіонерського відділу.

На момент покликання генеральним авторитетом Церкви, він працював віце-президентом організації Sutter Health System. Ще раніше він був президентом і виконавчим директором Системи охорони здоров’я штату Каліфорнія. До того він працював юристом—фахівцем з правових питань бізнесу—та був партнером в одній з юридичних фірм у Сан-Франциско. Він був членом правління кількох прибуткових і неприбуткових корпорацій.

Старійшина Кук служив у Церкві єпископом, президентом колу, радником у президентстві колу в Сан-Франциско, шт. Каліфорнія, та регіональним представником і територіальним сімдесятником у Північноамериканській західній території. Юнаком він служив місіонером у Британській місії.

Він народився в Логані, шт. Юта, здобув ступінь бакалавра з політології в Університеті штату Юта і докторську ступінь з юриспруденції в Стенфордському університеті.

Він одружився з Мері Гедді 30 листопада 1962 року. У них троє дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.