Прес-релізи

Різдвяне звернення Першого Президентства

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) опублікувало різдвяне звернення:

Ми знаходимо справжню радість, коли під час цієї пори зосереджуємося на Спасителі. Ми можемо думати про Нього і наслідувати Його, виконуючи роботу, яку б Він хотів, щоб ми виконували тут, на землі. У цей час, особливо, наслідуймо Його приклад, виявляючи любов і служачи нашим ближнім.

Різдво — це дух, який спонукає віддавати без жодної думки про те, щоб щось отримувати. Це щастя, оскільки ми бачимо радість людей. Це означає забути про себе і знайти час для інших. Це мир, оскільки ми знайшли мир у вченнях Спасителя. Це час, коли ми найгостріше усвідомлюємо, що чим більше ми виявимо любові, тим більше її буде для інших.

Коли Різдвяна пора огортає нас усією своєю славою, шукаймо ж, подібно до мудреців, яскраву, особливу зірку, що вестиме нас до нашої Різдвяної нагоди послужити нашим ближнім. Вирушаймо ж всі разом в духовну подорож до Віфлеєму, взявши з собою любляче, дбайливе серце, як наш дар Спасителю. І хай у всіх і у кожного буде сповнене радості Різдво.

Томас С. Монсон
Генрі Б. Айрінг
Дітер Ф. Ухтдорф

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.