Прес-релізи

Молоді мормони привезли казку у дитячий будинок

"Різдвяна пісня" Чарльза Діккенса – один з найвідоміших літературних творів у світі  і, мабуть, один з найулюбленіших. Тому не дивно, що саме його обрали молоді мормони, щоб поділитися особливим Духом Різдва з тими, хто волею долі залишився без батьківської опіки. Театральне дійство за мотивами «Різдвяної пісні» молодь Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів підготувала спеціально для маленьких дітей віком від двох до дванадцяти років – вихованців Дитячого будинку "Місто щасливих дітей". Глядачі зворушливо реагували на виставу, були дуже уважними і вдячними. Завершилося це невеличке свято солодкими подарунками.

"Дітям було насправді дуже цікаво. Зазвичай вони починають бешкетувати через 15 хвилин після початку, а тут сиділи 45 хвилин тихо", — поділилася враженнями одна з виховательок.

Подібні театральні постановки вже стали традиційними. Молодь Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) не вперше готує вистави, намагаючись таким чином поділитися з іншими світлом, радістю і любов'ю, які несе віра. Служачи іншим, вони прагнуть виконувати заповідь Ісуса Христа.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.