Тема

Початкове товариство

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів надає великого значення тому, щоб навчати дітей про Божий план і допомагати їм наслідувати приклад Ісуса Христа. Щоб допомогти у досягненні цієї мети, Церква фінансує Початкове товариство, призначене для дітей віком від 18 місяців до 11 років.

Початкове товариство виконує допоміжну функцію у релігійному навчанні дітей (основний обов'язок покладено на батьків). Діти зустрічаються щонеділі під час мормонських богослужінь, щоб обговорити церковну доктрину, взяти участь у навчальних заходах і поспівати пісні. Діти усіх вікових груп мають можливість під час цих зустрічей промовити молитву, прочитати уривок з Писань або виступити з духовною думкою на євангельські теми. На недільних заняттях у Початковому товаристві діти однієї вікової групи також збираються у невеликих класах для проведення уроків. Ці уроки проводять дорослі члени громади, яких покликали добровільно приділяти свій час цій справі.

У всьому світі до Початкового товариства належить більше мільйона дітей. Цією організацією керує генеральне президентство, на сьогоднішній день — це Джой Д. Джоунс, Джин Б. Бінгем, і Бонні Х. Кордон.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.