Тема

Президент Бойд К. Пекер

Президент Бойд К. Пекер, президент Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, був рукопокладений на цю посаду 3 лютого 2008 року. До цього, з 5 червня 1994 року, він служив діючим президентом Кворуму Дванадцятьох Апостолів. Перед тим як стати діючим президентом, він служив членом Кворуму Дванадцятьох Апостолів, будучи висвячений в апостоли 9 квітня 1970 року. До цього він майже протягом дев’яти років служив помічником Кворуму Дванадцятьох Апостолів.

Освітянин за фахом, він скеровував роботу семінарій та інститутів релігії Церкви та був членом адміністративної ради Університету Бригама Янга.

Він навчався у коледжі Вебера, а потім отримав ступені бакалавра і магістра наук в Державному університеті Юти. Він отримав ступінь доктора з управління органами освіти в Університеті Бригама Янга.

Президент Пекер народився 10 вересня 1924 р. в Бригам-Сіті, шт. Юта. Під час Другої світової війни він служив пілотом бомбардувальника у Тихоокеанському регіоні бойових дій.

Президент Пекер служив президентом місії у Новій Англії. Він є автором кількох книг та інших публікацій. Він любить малювати, особливо птахів. Він одружений з Донною Сміт. Вони є батьками десяти дітей.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.