Прес-релізи

Наша мета – створення сімей

В Одесі ​відбувся захід для дорослих членів Церкви ​які зараз не в шлюбі. ​Мета даного заходу відома всім: допомогти знайти свою другу половинку.

8 серпня 2015 року відбувся захід для дорослих віком від 30 років, які зараз не в шлюбі. На захід були запрошені члени Церкви з усієї України.

Цей одноденний захід проводився в Одесі, і його відвідало понад 120 чоловік. Мета даного заходу відома всім: допомогти знайти свою другу половинку, тому він і проводився у дуже теплій сімейній атмосфері. Присутні прослухали духовне навчання від трьох подружніх пар: старійшини і сестри Патчетт, сімей Трофимчуків і Некрасових. Вони обговорювали такі теми, як храм, сім’я, благословення від сімейного життя. Після навчання всі учасники прогулювалися набережною. Потім на них чекала двогодинна прогулянка теплоходом та дискотека в стилі 80-х—90-х років. 

Захід приніс учасникам велике задоволення. Кожен мав можливість познайомитися з братом або сестрою.

Було прийнято рішення у подальшому проводити подібні заходи і конференції для братів і сестер від 30 до 45 та тих кому більше 45-ти.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.