Прес-релізи

Гості Києва більше дізнаються про мормонський храм

Щоб донести до бажаючих дізнатися більше правдиву інформацію, персонал готелю вирішив звернутися безпосередньо до представників Церкви з проханням проводити екскурсії храмовою ділянкою.

Мормонський храм або храм Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, розташований на Кільцевій дорозі, постійно привертає до себе увагу сотень людей, які щодня проїжджають цією напруженою трасою, або живуть поблизу. От і відвідувачі готелю «Київ 365» постійно ставили запитання персоналу готелю про будівлю, яка нікого не залишає байдужими.

Щоб донести до бажаючих дізнатися більше правдиву інформацію, персонал готелю вирішив звернутися безпосередньо до представників Церкви з проханням проводити екскурсії храмовою ділянкою. Тож тепер кожної суботи на храмовій ділянці радо зустрічають гостей з багатьох міст і сіл України. 

Їм розповідають про Церву, проводять екскурсію по дому зборів та віртуальну екскурсію, за допомогою фотографій, по храму.

Для багатьох це перше знайомство з мормонською Церквою і можливість більше дізнатися про Церкву пізніше за допомогою літератури, яку гості отримують безкоштовно. Вони також дізнаються, де можна знайти Церкву в тій місцевості, де вони живуть.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.