Тема

Музей історії Церкви

Музей історії Церкви подає історію Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, проводячи освітні виставки та програми. Музей знаходиться в центральній частині Солт-Лейк-Сіті, прямо на захід від Храмової площі, вхід до музею, який є відкритим для широкого загалу, безкоштовний. Музей збирає та показує мистецькі твори й артефакти з усього світу, тим самим пропонуючи набути освітній досвід для всієї сім’ї.

У музеї діють як постійні виставкові галереї, так і тимчасові тематичні виставки. Багато з виставлених експонатів також можна побачити он-лайн .

Музей історії Церкви знаходиться за адресою 45 North West Temple Street, Salt Lake City, Utah, і відкритий для відвідувачів з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 21:00, а в суботу і неділю з 10:00 до 17:00.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.