Прес-релізи

Мормони прибирають своє місто

Свіже повітря і ласкаве сонечко створили чудову атмосферу для служіння за програмою “Руки допомоги мормонів” яке відбулося 31 жовтня 2015 року в Сирецькому парку поблизу пам’ятника іграшці.

Приблизно 90 членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) з десяти приходів, одягнуті в жилети з написом “Руки допомоги мормонів” прийшли послужити своєму місту. Вони згрібали опале листя і вантажили його на трактори.

Таке служіння мормонів у Сирецькому парку вже стало традиційним. Навесні і восени вони допомагають прибирати листя та сміття, скопувати клумби та садити квіти і дерева.

Це чудова можливість виявити свою любов до рідною землі, а також прищепити її підростаючому поколінню, оскільки багато людей приходили сім’ями, разом з дітьми. Таким чином вони вчаться наслідувати приклад служіння Ісуса Христа.

Юлія Добровольська, яка прийшла на служіння зі своїм чоловіком та двома дітьми, сказала: “Служіння допомагає створювати чудовий настрій, дає позитивний заряд”.

Лариса Жеваго так сказала про те, чому вона бере участь у служінні: “Я іду на служіння, щоб місто було світле. Світле місто — світлі люди. Як кажуть: якщо чисто в хаті, то і душа чиста”.

Мороз Ірина Василівна, майстер дільниці Сирецького парку, висловила вдячність за участь Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у прибиранні парку. “Нам з вами легко, — сказала вона. — Ми раді нашій співпраці й хотіли б, щоб вона тривала довго”.

Проект служіння “Руки допомоги мормонів” існує понад 10 років і діє по всьому світу. Члени Церкви, де б вони не жили, виходять на служіння у своїх містах і селах. Вони прибирають парки, вулиці, фарбують будівлі, майданчики або іншим чином служать там, де вони живуть. Таким чином вони наслідують приклад безкорисливого служіння Ісуса Христа.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.