Прес-релізи

Ковдри для Південно-Cхідної України

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) передала великий контейнер з ковдрами на південний схід України та до АР Крим. Цю велику партію з 34000 ковдрами було доставлено до 137 організацій, у тому числі до 7 дитячих притулків, 59 медичних закладів, шкіл, численних лікарень, малозабезпеченим сім'ям і матерям-одиначкам. Організація Міжнародної допомоги та розвитку (ІRD) координувала процес розподілу. Ковдри отримували з глибокою вдячністю. Одна людина зауважила: "Я здивований, що люди з іншої точки світу думають про нас". Інша особа зазначила: "Коли ми тримаємо ці ковдри, ми відчуваємо любов до тих, хто робив їх, і ми намагаємося уявити жінок, які шили їх і ту любов, яку вони вклали в них".

Один дитячий будинок, що налічує 170 дітей з особливими потребами, дозволив кожній дитині вибрати ту ковдру, яка їй сподобається. Один маленький хлопчик хотів червоно-білу ковдру і шукав, поки таку не знайшов. Він був у захваті і впевнений, що хтось зробив це особисто для нього. Ці ковдри тепер належать дітям, і вони беруть їх з собою скрізь, де тільки можуть. Нам сказали, що влітку вони діставатимуть свої ковдри, щоб сидіти на них надворі, а взимку, вони кутатимуться в них, щоб зігрітися.

Багато ковдр було віддано дітям з великих сімей, що потребують допомоги. Крім того, понад 800 одиниць було доставлено матерям-одиначкам. Одна молода жінка подякувала нам не тільки за ковдру, але також висловила свою вдячність за те, що її не судять за скрутні обставини.

Щиру вдячність можна було почути скрізь, де отримували такий подарунок. Кілька лікарень отримали достатньо ковдр, щоб розмістити їх на кожному металевому ліжку, пропонуючи затишок для одужуючих пацієнтів.

Новоспечені матері та немовлята могли використовувати такі ковдри під час їхнього перебування в післяпологових палатах. Також декілька лікарень отримали комплекти гігієни та комплекти для новонароджених.

Адміністрація та персонал кожного закладу, а також одержувачі, були щасливі отримати подарунки і хотіли б подякувати Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормонам) і всім людям, які пожертвували своїм часом і коштами, щоб поділитися з тими, хто дійсно цього потребує.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.