Прес-релізи

Журналісти поспілкувалися з членами Церкви в Одесі

Представники ЗМІ все частіше звертають увагу на членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні, щиро намагаючись у власній розум розтлумачити собі їх цінності та спостерігати їхнє життя, замість того, щоб переписувати сумнівні матеріали з інших джерел. Нещодавня стаття з Одеси, в який описано бесіду журналістів з місцевими мормонами, демонструє цей зростаючий інтерес.

"Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів це християнська конфесія, філії якої є більш ніж в 160 країнах світу. Послідовники Церкви вірять в божественність Ісуса Христа, в те, що Ісус є сином Божим, який жив, помер і воскрес. Одним з основних положень вчення є віра в те, що Церква Ісуса Христа зникла невдовзі після смерті перших Апостолів. Мормони не принижують зусилля християн інших конфесій у боротьбі за збереження віри, але вважають, що без влади і керівництва Дванадцятьох Апостолів припинилося пряме Одкровення, люди збилися з істинного шляху, й багато дорогоцінних істин було втрачено. Мормони вірять, що Церква Ісуса Христа була відновлена ​​на Землі на початку XIX століття. У 1820 році юнак на ім'я Джозеф Сміт перебував на роздоріжжі своїх релігійних пошуків і гаряче молив Бога про те, щоб Той дав йому знак, до якої релігійної конфесії йому приєднатися. Як стверджує вчення, юнакові з'явилися Христос і Небесний Батько та звеліли йому не приєднуватися до жодного з течій християнства, а стати інструментом в руках Господа для відновлення істинної Христової Церкви. У 1830 році була офіційно організована Церква Ісуса Христа Святих Днів, а Джозеф Сміт став її першим Президентом".

Цю цитату було взято з матеріалів статті Інформаційного порталу "Новостник" – "Одесские мормоны: чтят семейные ценности и каждый день проживают как последний".

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.