Прес-релізи

«Руки допомоги мормонів»: служіння в Бабиному яру

25 жовтня 2014 року відбувся масштабний проект служіння у Сирецькому парку поруч з меморіалом Бабин Яр. Приблизно 100 членів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, одягнуті у жилети з написом «Руки допомоги мормонів»,  прийшли послужити своєму місту. Вони згрібали опале листя і садили дерева.

Служіння мормонської громади в Сирецькому парку вже стало традиційним навесні та восени: вони садять квіти та дерева, згрібають листя та прибирають сміття.

За словами керівництва парку, члени Церкви за дві години зробили стільки роботи, на виконання якої силами працівників парку знадобилося б два тижні.

Серед учасників проекту були місцеві члени Церкви різного віку, молоді місіонери та літні місіонерські подружні пари. Брат і сестра Мак-Каулі, які, залишивши вдома дітей та онуків, служать місіонерами в Україні, сказали: «Ми завжди згрібаємо листя восени біля свого будинку. Тому у нас зараз таке відчуття, ніби ми вдома».

Молоде подружжя Ярослав і Катерина Порембські поділилися своїми враженнями від служіння: “Ми раді, що так багато людей прийшли послужити. Відчувається дух дружби і єдності. Приємно робити разом хорошу справу”.

Проект служіння «Руки допомоги мормонів» є міжнародним. Наслідуючи приклад Ісуса Христа, члени Церкви по всьому світу служать своїм громадам. Вони прибирають парки і вулиці, фарбують і ремонтують будівлі та дитячі майданчики, надають допомогу постраждалим внаслідок природних катаклізмів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.