Newsroom
Прес-релізи

Щоб поділитися Різдвяним посланням, Церква започатковує ініціативу “Він – це Дар”

У грудні протягом всієї Різдвяної пори Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів ділитиметься посланням про Ісуса Христа. Різдвяна ініціатива, яка триватиме цілий місяць, зосереджена на любові Небесного Батька, виявленій у священному дарі Ісуса Христа (див. Іван 3:16). Мета ініціативи “Він – це Дар” – протягом цього місяця торкнутися сердець мільйонів людей через соціальні медіа, покази у центрах для відвідувачів, засоби членів Церкви і місіонерів, платні рекламні послання он-лайн та зовнішню рекламу в місті Нью-Йорк на Таймс-Сквер.

“Різдво – це пора для роздумів над тим, ким ми можемо стати завдяки священному дару від Бога, – сказав старійшина Рассел М. Нельсон, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів. – Відкриваючи для себе цей дар, ми пізнаємо безмежну Божу любов і нашу безумовну потребу в Спасителі. Приймаючи цей дар, ми зміцнюємо свою віру в Ісуса Христа і прагнення ставати більш схожими на Нього. Ділячись цим даром, ми наслідуємо Учителя, Який закликав усіх почути Його послання”.

У соціальних медіа інформація буде розміщуватися щоденно з 28 листопада по 25 грудня. Всім, хто ділиться матеріалами, розміщеними он-лайн, рекомендовано використовувати хештег #ShareTheGift на своїх каналах соціальних медіа.

Розпочав роботу церковний веб-сайт Christmas.mormon.org, на якому міститься відеофільм “Він – це Дар”, що нагадує глядачам, наскільки зосередженою на комерції та емоційно напруженою є Різдвяна пора, і далі розповідає про справжню сутність Різдва. Ці веб-сайт і відеофільм доступні 20 мовами: англійською, іспанською, португальською, вірменською, себуано, китайською, голландською, французькою, німецькою, індонезійською, італійською, японською, корейською, латвійською, польською, російською, шведською, тагальською, тайською та українською.

Ініціатива “Він – це Дар” була започаткована Місіонерським відділом Церкви, розташованим на Храмовій площі в Солт-Лейк-Сіті. Кампанія “Завдяки Йому” на Великдень, що тривала один тиждень, викликала зацікавленість по всьому світу. Після того, як цей відеофільм було розміщено на YouTube, лише протягом першого тижня його було переглянуто майже понад 5 мільйонів разів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.