Meetinghouse_UKR.png
Новини

Усі зібрання членів Церкви тимчасово скасовуються по всьому світу

Дорогі брати і сестри!

Як було обіцяно у нашому листі від 11 березня 2020 р., ми продовжуємо слідкувати за ситуацією, пов’язаною з COVID-19, по всьому світу. Ми врахували поради місцевих церковних провідників, урядовців та фахівців у галузі медицини, та прагнули Господнього скерування з цих питань. Зараз ми даємо такі оновлені настанови.

Усі зібрання членів Церкви тимчасово скасовуються по всьому світу до отримання подальших настанов (вступає в силу негайно). А саме:

  • Конференції колів, конференції для провідників та інші великі зібрання.
  • Усі богослужіння, включно з причасними зборами.
  • Заходи філій, приходів і колів.

Де це можливо, будь ласка, проводьте будь-які необхідні збори провідництва за допомогою технологій. З конкретними запитаннями можна звертатися до місцевих провідників священства. Подальші настанови щодо інших питань будуть надані пізніше.

Єпископам слід радитися зі своїм президентом колу, щоб визначити, як забезпечити членам Церкви можливість причащатися принаймні один раз на місяць.

Ми закликаємо членів Церкви дбати одне про одного, здійснюючи служіння. Ми маємо наслідувати приклад Спасителя — благословляти інших людей і допомагати їм.

Ми свідчимо про Господню любов у ці часи непевності. Він благословить вас радістю, коли ви робитимете все, що у ваших силах, щоб жити за євангелією Ісуса Христа за будь-яких обставин.

Щиро ваші,

Перше Президентство і Кворум Дванадцятьох Апостолів

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.