Новини

Тимчасові зміни в діяльності храмів у всьому світі

Київський Храм
Київський Храм2012 Intellectual Reserve, Inc. Все права защищены
  

Перше президентство та Кворум Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів надіслали лист адресований усім членам Церкви, повідомляючи про тимчасові зміни в діяльності всіх храмів, пов’язані з прагненням мінімізувати поширення хвороб. Зміни набирають чинності з 16 березня 2020 року.

В тих регіонах, де запроваджено відповідні державні заборони, храмові обряди – вікарні та особисті — тимчасово призупинено.   

В регіонах, де державні заходи обмежують храмову діяльність не повністю, за попередньою домовленістю будуть доступні особисті храмові обряди: запечатування подружжя, дітей до батьків, підготовчі обряди та ендаумент. Вікарні обряди тимчасово не виконуватимуться. Храмові будинки для відвідувачів будуть зачинені.

В храмах буде вжито заходів для мінімізації ризику поширення хвороби, включно зі зменшенням кількості храмового персоналу та гостей під час обрядів запечатування.

Переклад офіційного листа Першого президентства та Кворуму Дванадцятьох Апостолів буде опубліковано згодом.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.