Ukraine-Photo.png
Офіційна заява

Церква тимчасово відкликає місіонерів з України

Багатьох з них переводять в інші європейські місії.

24 січня 2022 року Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів оприлюднила офіційну заяву:

Через існуючу невизначеність ситуації навколо України, Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів тимчасово переводить місіонерів повного дня, які служать в Українській Дніпровській та в Українській Київській Молдовській місії за межі України. Рішення прийнято через велику кількість застережень та оскільки дипломатичні представництва деяких держав в Україні готуються до вивезення окремого персоналу та їх сімей.

Багатьох місіонерів переводять в інші європейські місії. Декілька місіонерів, яких мали б відкликати найближчим часом, закінчать своє місіонерське служіння і повернуться додому. Місіонери, яких нещодавно було покликано в Україну, отримають тимчасове призначення в інші місця. Деякі місіонери продовжать служити в Молдові, яка знаходиться поза межами потенційного конфлікту.

Ми молимося про мирне вирішення напруженої ситуації, що склалася навколо України, і з нетерпінням чекаємо на час, коли місіонери зможуть повернутися.
 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.