Новини

Святі останніх днів можуть “змінити майбутнє Європи” завдяки євангелії Ісуса Христа

Пророк звертається до святих останніх днів у Європі

Під час трансляції духовного вечора, який відбувся у неділю, 23 січня 2021 року, Президент Рассел М. Нельсон, Президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, звернувся до її членів у різних країнах Європи.

“Моліться і знаходьте нагоди поділитися своєю радістю, яку ви маєте в євангелії, — сказав пророк. — Можливо, вас здивує, як Господь відповість на ваші молитви. … Ваше місцезнаходження є ідеальним для того, щоб знаходити дітей Ізраїля, які живуть в Європі або приїздять до неї”.

І це “у буквальному розумінні змінить майбутнє Європи, — сказав Президент Нельсон. — Я цілковито довіряю вам, мої дорогі брати і сестри. Ви народилися, щоб зробити це. У Європи — неймовірне майбутнє, і це завдяки вам!”

На духовному вечорі, який транслювався у 48 країн, разом з пророком були його дружина, сестра Венді Нельсон, а також старійшина Девід А. Беднар, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, і його дружина, сестра Сюзен Беднар.

Президент Нельсон сказав, що хоча в Європі і панує секуляризм, він дивиться у майбутнє з незмінним оптимізмом.

“Я без наївності дивлюся на [сучасні реалії], — сказав він. — Але, брати і сестри, ніколи не забувайте, що Відновлення євангелії почалося, щоб усі чоловіки і жінки знали, що вона є істинною!”

Президент Нельсон, який наглядав за роботою Церкви в Європі з 1985 по 1990 рік, приділив у неділю особливу увагу молоді та дорослій молоді.

“Багато хто з ваших друзів прагнуть зрозуміти, чому вони тут, на землі. Їм хочеться знати, чи має життя сенс і мету. Вони хочуть змінити світ. Їм цікаво, кому вони можуть довіряти, — сказав Президент Нельсон.—Чи усвідомлюєте ви, що у вас є відповіді, які шукають ці друзі?”

Тих, хто не твердо переконаний в істинності вчень Церкви, Президент Нельсон закликав “запитувати й шукати. … Те, що у вас є запитання, не означає, що у вас немає свідчення. Якщо ви знаєте, що Ісус є Христос і що Його євангелію було відновлено, що Книга Мормона є Божим словом і що сьогодні по землі ходять пророки, то ви маєте свідчення. Якщо ви постійно будете навчатися й шукати [істину], то це з часом благословить вас збільшеним розумінням”.

Пророк також застеріг молодь і дорослу молодь: “Продовжуйте зосереджуватися на тому, що ви знаєте. … Прислухайтеся до джерел, яким ви можете довіряти. Шукайте відповіді на свої запитання через молитву, дослідження Писань та вивчення слів пророків, провидців та одкровителів”.

Члени Церкви підтримують Рассела М. Нельсона як пророка. Відповідно до вчень Церкви, пророк призначений Богом бути вчителем, одкровителем і свідком євангельських істин.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.