Прес-релізи

Церква допомагає у догляді за пацієнтами психоневрологічного інтернату

Гуманітарна служба Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) за посередництвом Київської ОДА передала Бородянському психоневрологічному інтернату промислову пральну машину для допомоги у догляді за пацієнтами закладу.

Пральна машина, що розрахована на 25 кг завантаження, замінить техніку, яка вийшла з ладу, та значно полегшить роботу установи, допомагаючи забезпечити більш ніж 350 пацієнтів психоневрологічного інтернату та геріатричного відділення.

 

Директорка інтернату Наталя Коротенко від імені установи подякувала Церкві за надану підтримку та домовленість про подальшу співпрацю.

Тільки за минулий рік загальна вартість гуманітарних проектів, виконаних Церквою в межах Київської області, скала 146 тис. доларів США. Ці проекти були здійснені для приватних та державних установ, що працюють з соціально незахищеними верствами населення та у співпраці з відповідними департаментами Київської ОДА.     

Додаткові матеріали

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.