Прес-релізи

Створенно всесвітню організацію з надання вищої освіти — BYU-Pathway Worldwide

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів (мормони) оголосило про створення всесвітньої організації з надання вищої освіти — BYU-Pathway Worldwide (BYU–PW). Ця нова установа відповідатиме за всі освітні онлайн програми, зокрема з отримання вчених ступенів. 

Головний офіс BYU-Pathway Worldwide знаходитиметься в Солт-Лейк Сіті, Юта. Програма почне працювати з 1 травня 2017 р. BYU-Pathway Worldwide бере свій початок у програмі Pathway BYU-Idaho, котра виникла 2009 р. та мала 50 студентів в трьох пілотних місцях в Айдахо, Аризоні та Нью-Йорку. З тих пір програма стала міжнародним проектом з 57 000 студентів у 500 локаціях у всьому світі.

 

"Базуючись на швидкому зростанні програми Pathway, освітніх потребах в Церкві та необхідності працювати з іншими церковними закладами для того, щоб налагодити належну співпрацю, саме зараз настав час для того, щоб розширити Pathway", — зазначив Кларк Ґілберт, нинішній президент BYU-Idaho. - "Ми є частиною всесвітньої Церкви, і у всьому світі є наші люди, які готові для цього".

BYU-Pathway Worldwide відповідатиме за всі освітні онлайн програми з отримання вчених ступенів, сертифікації з англійської мови та здобуття технічних професій. BYU-PW визначатиме, який онлайн курс та програма потрібні студенту, та координуватиме розвиток та впровадження потрібних онлайн курсів та програм за посередництвом закладів Системи церковної освіти. BYU-PW також відповідатиме за місцеві семінари та класи, консультуючи студентів та допомагаючи їм знаходити роботу та місця для проходження практики.

BYU-PW працюватиме з місцевими церковними керівниками та директорами інститутів для відкриття нових місць, схвалених загально церковною Радою освіти, щоб переконатися в тому, що існуючі програми задовольняють духовні та практичні потреби студентів.

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.