Новини

Представники Церкви взяли участь в урочистостях до Дня єднання

Представники Київської обласної ради Церков і релігійних організацій взяли участь в урочистостях, присвячених Дню єднання. 

Під час заходу прозвучав національний гімн та було урочисто піднято національний прапор України. До присутніх звернулися голова Київської обласної ради Наталія Гунько та голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба, який, зокрема, зазначив: 

“Україна вже восьмий рік поспіль протистоїть зовнішнім викликам. Сьогодні ситуація вимагає від кожного з нас ще більше впевненості, відповідальності, стійкості. Та особливо – єдності українського суспільства”.

Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів є членом Київської обласної ради Церков і релігійних організацій, метою якої є об’єднання зусиль релігійних організацій та державних органів у соціальній, гуманітарній та культурній сферах та сприяння діалогу між різними релігійними традиціями.    
 

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.