Новини

Звернення провідників Церкви до українських громад

Президенство Східноєвропейської території Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у своєму посланні звернулося до членів Церкви в Україні з такими словами:

«Ми усвідомлюємо, що зараз нелегкі часи. Перше Президентство і Кворум Дванадцятьох Апостолів цілком обізнані з поточною ситуацією, і ми відстежуємо цю ситуацію день за днем і годину за годиною. Пророки, провидці та одкровителі моляться про вас і про те, щоб серця керівників країн пом’якшилися, аби був мир. Ми теж молимося про це щодня. Також ми дуже вдячні за те, що вся інша робота Церкви в Україні виконується і що Київський храм залишається відкритим.

 

Ми любимо усіх вас і молимося, щоб Бог наглядав за вами і оберігав вас. Ми закликаємо вас повніше пізнавати Ісуса Христа: щодня молитися, вивчати Писання і бачити Його руку в своєму житті. Ми знаємо, що приходячи до пізнання Його, ви відчуєте Його любов і мир, який може принести тільки Він».

 

З великою любов’ю і повагою, 
Президентство Східноєвропейської території

Ганс Т. Боом
Скотт Д. Уайтінг
Кирило Похилько

Настанова щодо стилю тексту:У матеріалах про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, при першому згадуванні Церкви просимо використовувати її повну назву. Щоб дізнатися більше про використання назви Церкви, зайдіть он-лайн на наші настанови щодо стилю тексту.Настанови щодо стилю тексту.